Nou sistema tarifari integrat al transport p煤blic

Territori i Sostenibilitat i l’ATM de Barcelona impulsen la implantaci贸 d’un nou sistema tarifari amb validaci贸 sense contacte

  • S鈥檌ntroduir脿 una nova targeta tecnol貌gicament m茅s avan莽ada, que substituir脿 progressivament els 84 t铆tols integrats actuals amb banda magn猫tica

  • El nou t铆tol permetr脿 aplicar descomptes progressius segons el nivell d鈥櫭簊, mantenint les bonificacions socials actuals per a fam铆lies nombroses, jubilats i altres col路lectius
  • La targeta ser脿 personalitzada i incorporar脿 un xip que permetr脿 fer un seguiment exhaustiu dels patrons de mobilitat de cada viatger i millorar l鈥檃dequaci贸 de l鈥檕ferta a la demanda
  • Els usuaris podran escollir entre el prepagament i el postpagament domiciliant la factura, que tindr脿 periodicitat mensual
  • El nou sistema reduir脿 els costos de manteniment de les m脿quines de venda i validaci贸 i permetr脿 un control m茅s eficient del frau
  • El 2013 s鈥檃djudicar脿 el contracte de col路laboraci贸 p煤blico-privada que el desenvolupar脿 i el 2014 es far脿 una primera prova pilot
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Llu铆s Recoder, ha presentat avui el nou sistema tarifari integrat basat en una tecnologia avan莽ada amb validaci贸 sense contacte, que s鈥檌mplantar脿 progressivament al conjunt del territori.
El nou sistema permetr脿 deixar enrere la tecnologia de banda magn猫tica present des de fa m茅s de vint anys en les empreses de transport de l鈥櫭爎ea de Barcelona. Aix铆, s鈥檌ntroduir脿 una nova targeta, la T-Mobilitat, amb xip electr貌nic, que suposar脿 un salt endavant, no nom茅s des del punt de vista tecnol貌gic, sin贸 tamb茅 de model tarifari i de gesti贸 de la mobilitat.
La nova tecnologia, d鈥檃cord amb les especificacions que ja disposa l鈥橝TM, permetr脿 implantar el xip i la seva antena a diferents elements: targeta, altres suports com rellotges o polseres i, fins i tot, en els m貌bils que disposin de la tecnologia NFC (Near Field Communication).
Ara, el Departament de Territori i Sostenibilitat i l鈥橝TM de l鈥櫭爎ea de Barcelona inicien el proc茅s d鈥檌mplantaci贸 d鈥檃quest nou sistema, preveient-ne l鈥檃djudicaci贸 d鈥檜n contracte de col路laboraci贸 p煤blico鈥損rivada a la primavera de 2013, per concretar l鈥檃dquisici贸, instal路laci贸 i manteniment de la maquinaria necess脿ria per a posar-ho en marxa, la gesti贸 del centre d鈥檌nformaci贸 al client, la venda de la targeta, la publicitat i el m脿rqueting de la nova targeta i la col路laboraci贸 per l鈥檈xportaci贸 del nou sistema.
La nova targeta s鈥檌mplantar脿 progressivament, de manera que cohabitar脿 durant un temps amb els abonaments integrats ara presents a la xarxa. Durant el 2014 es preveu dur a terme una primera prova pilot amb un col路lectiu redu茂t de viatgers, per tal d鈥檃valuar el seu funcionament abans de la seva introducci贸 definitiva.
T-Mobilitat: una 煤nica targeta
El nou sistema permetr脿 la simplificaci贸 de l鈥檕ferta de t铆tols de transport, at猫s que la T-Mobilitat passar脿 a ser l鈥櫭簄ica targeta de la xarxa i substituir脿 tota la gamma de t铆tols integrats ara present a l鈥櫭爎ea de Barcelona, que en total sumen 84 abonaments.
Els ciutadans ja no hauran de portar diferents t铆tols de transport segons les zones o quantitat de viatges al mes que preveuen realitzar, sin贸 que el preu del transport estar脿 adaptat a la mobilitat real de cada ciutad脿. Conforme augmenti la seva utilitzaci贸 es disminuir脿 el preu per viatge, sense necessitat d鈥檃van莽ar diners i poden recuperar els diners invertits en cas de p猫rdua o sostracci贸 del t铆tol de transport, de manera que es premiar脿 la recurr猫ncia, amb l鈥檕bjectiu de potenciar la utilitzaci贸 del transport p煤blic. A m茅s, mantindr脿 les bonificacions socials que actualment s鈥檃pliquen a determinats col路lectius, com ara fam铆lies nombroses i monoparentals, jubilats, i persones en situaci贸 d鈥檃tur, entre altres.
Tecnologia per convertir l鈥檜suari en client i oferir serveis personalitzats i adaptats
La incorporaci贸 d鈥檃questa tecnologia avan莽ada en la nova targeta permetr脿 con猫ixer a l鈥檜suari del transport, ara es disposa de moltes dades sobre els viatges per貌 no de les caracter铆stiques de les persones que fan aquests despla莽aments, cosa que s铆 que permetr脿 la nova tecnologia i aix貌 suposar脿 un salt qualitatiu sense precedents pel que fa al tractament de les dades d鈥櫭簊 del transport p煤blic del territori.
Amb la T-Mobilitat el viatger/client disposar脿 d鈥檜n registre propi i un acc茅s directe al seu compte de transport possibilitant un tracte comercial individualitzat i m茅s eficient, on el sistema de transport es podr脿 dirigir a ell personalment i li podr脿 oferir aquella oferta de servei que s鈥檃deq眉i m茅s a les seves necessitats.
聽En aquest sentit, es coneixer脿 amb detall cada viatge realitzat i s鈥檌ntroduir脿 el check 鈥 out (validaci贸 a la sortida) a tots els modes interurbans, la qual cosa permetr脿 obtenir una matriu origen/dest铆 exacta per a cada servei i tram horari. Per tant, es disposaran de m茅s dades per adequar de manera precisa l鈥檕ferta a la demanda real de mobilitat.
Prepagament o postpagament
Una altra de les novetats previstes 茅s que el nou sistema aportar脿 m茅s llibertat a l鈥檜suari a l鈥檋ora d鈥檈scollir la forma de pagament, que es podr脿 materialitzar abans o despr茅s de gaudir del viatge.
D鈥檜na banda, la T-Mobilitat amb modalitat de prepagament oferir脿 dos suports f铆sics diferents: un en cartr贸, amb un preu fix per viatge, i un en PVC, que inclour脿 descomptes per 煤s.
D鈥檃ltra banda, la targeta de postpagament ser脿 personal i intransferible, at猫s que estar脿 vinculada a un compte bancari. Mensualment s鈥檈metr脿 una factura detallada amb els viatges realitzats i el seu import unitari, aplicant descomptes superiors a major nombre de despla莽aments realitzats.
Sostenibilitat financera del sistema de transport p煤blic
La implantaci贸 del projecte T-Mobilitat afavorir脿 la sostenibilitat financera de l鈥檃ctual xarxa de transport p煤blic i no suposar脿 un increment de les aportacions de les Administracions ni tampoc un augment en la tarifa del transport que abona l鈥檜suari.
Aix铆, d鈥檜na banda implicar脿 una reducci贸 de costos notable, amb la disminuci贸 progressiva de les despeses de manteniment del sistema de venda i validaci贸 i de les inversions vinculades a la reposici贸 de maquinari de banda magn猫tica. Actualment, la xarxa de venda i validaci贸 de tot l鈥櫭爉bit de l鈥橝TM de l鈥櫭爎ea de Barcelona abasta 326 estacions ferrovi脿ries, 2.573 autobusos, 7.846 punts de validaci贸 i 1.338 m脿quines de venda distribu茂ts en 74 empreses de transport.
D鈥檃ltra banda, es preveu millorar el control del frau amb la impossibilitat de fer un 煤s inadequat de t铆tols bonificats i nombre de zones, al mateix temps que augmenten els sistemes de seguretat per lluitar contra la falsificaci贸 de t铆tols, alhora que es preveu un increment d鈥檌ngressos derivats de la inserci贸 de publicitat en els nous suports.
935 milions de viatges el 2011
Les xifres d鈥檜tilitzaci贸 de la xarxa de transport p煤blic de l鈥橝TM de l鈥櫭爎ea de Barcelona indiquen que el 2011 es van registrar un total de 935,5 milions de viatges, dels quals 655,5 es van realitzar amb t铆tols ATM, 153,7 amb t铆tols no integrats propis dels diferents operadors (inclou el bitllet senzill), i 126,3 amb t铆tols socials de primera corona del Sistema Tarifari Integrat. Pel que fa a la recaptaci贸 per la venda de t铆tols integrats va ser de 423,4 milions d鈥檈uros el 2011.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>