061 CatSalut Respon

El nou tel猫fon de Salut de Catalunya atendr脿 les demandes de salut les 24 hores els 365 dies de l’any

El Departament de Salut posa en marxa el 061 CatSalut Respon, el nou tel猫fon de Salut de Catalunya, on s’han d’adre莽ar totes aquelles persones que tinguin un dubte o problema relacionat amb la Salut i sempre que no es tracti d’una emerg猫ncia.

El tel猫fon de Salut de Catalunya funciona les 24 hores els 365 dies de l’any, i compta amb els m茅s de 200 professionals

El 061 CatSalut Respon neix amb l’objectiu d’apropar la salut al ciutad脿 i de convertir-se en la porta d’entrada telef貌nica al sistema de salut que l’asseguradora p煤blica de Catalunya posa a la seva disposici贸. Un dels objectius del Pla de salut 2011-2015 茅s que la ciutadania conegui el paper del Servei Catal脿 de la Salut com a asseguradora p煤blica.

El tel猫fon de Salut de Catalunya funciona les 24 hores els 365 dies de l’any, i compta amb els m茅s de 200 professionals que fins ara desenvolupaven la seva tasca a Sanitat Respon i al 061 (professionals m猫dics, d’infermeria i teleoperadors), que resolen tots els temes de salut que no s贸n emerg猫ncies, des de la renovaci贸 de la targeta sanit脿ria fins a donar orientacions de com s’ha de tractar la febre d’un nad贸, fins a un dubte en l’administraci贸 de la medicaci贸 o qualsevol altre problema de salut.

Actualment el servei at茅n prop de 6.000 trucades al dia, de les quals el 56% s贸n resoltes telef貌nicament i el 44% generen una mobilitzaci贸 d’un recurs sanitari quan 茅s necessari (metge a domicili, ambul脿ncia o helic貌pter medicalitzat).

El tel猫fon 902 111 444 ser脿 el n煤mero que caldr脿 utilitzar, a partir d’ara, per programar la cita pr猫via per als serveis de medicina de fam铆lia, pediatria, infermeria, odontologia i treball social de l’Institut Catal脿 de la Salut.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>