Campanya “Compartint taula”

Projecte per proporcionar 脿pats gratu茂ts a gent gran amb necessitats socials i econ貌miques聽

Aquesta iniciativa solid脿ria permetr脿 oferir a trav茅s dels menjadors de les resid猫ncies i centres de dia adscrits a l’Associaci贸 Catalana de Recursos Assistencials聽(ACRA) 脿pats gratu茂ts a persones grans amb necessitats socials i econ貌miques. En el projecte tamb茅 col路laboren l’Associaci贸 Catalana de Municipis i Comarques i la Federaci贸 de Municipis de Catalunya.

Es calcula que a trav茅s de la campanya, que es desenvolupar脿 durant tot el 2013, se serviran 261.000 脿pats i es cobriran les necessitats nutricionals d’unes 1.000 persones al dia. Es podran beneficiar del programa persones de 65 anys o m茅s amb problemes socials i/o econ貌mics, especialment aquelles que viuen soles o tenen una xarxa familiar feble o deteriorada i tenen greus dificultats econ貌miques. En el projecte participen un centenar de centres assistencials d’arreu del territori.

Prestacions i ajuts per a la gent gran L’any passat m茅s de 62.500 persones es van beneficiar de prestacions i ajuts destinats a gent gran amb un baix nivell d’ingressos com ara les prestacions per al manteniment de les despeses de la llar per a determinats col路lectius, els ajuts assistencials de protecci贸 als c貌njuges supervivents i les prestacions per atendre necessitats b脿siques. Paral路lelament, 31.424 persones s贸n beneficiaries de pensions no contributives per jubilaci贸, 18.513 de prestacions complement脿ries per a pensionistes de la modalitat no contributiva i 120.987 persones majors de 65 anys reben prestacions i serveis a trav茅s de la Llei de promoci贸 de l’autonomia personal i atenci贸 a les persones en situaci贸 de depend猫ncia.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>