Dispositivo policial para el Mobile World Congress

Un miler de vigilants privats i 1.600 efectius policials garantiran una celebraci贸 pac铆fica i sense incid猫ncies聽

L’Hospitalet de Llobregat acollir脿, per primera vegada, a partir de dilluns vinent 25 de febrer i fins al dijous 28, el Mobile World Congress (MWC) que enguany se celebrar脿 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, un espai de m茅s d’1,5 km de llargada i vuit pavellons.

La Regi贸 Policial Metropolitana Sud ha impulsat un Pla director de Seguretat, conjuntament amb la Gu脿rdia Urbana de L’Hospitalet de Llobregat i la Gu脿rdia Urbana de Barcelona, els organitzadors del congr茅s, els responsables de Fira de Barcelona i Turisme de Barcelona amb l’objectiu de mantenir la mobilitat ordenada i la seguretat dels congressistes i personalitats que assisteixen a l’esdeveniment. Aix铆 mateix tamb茅 es treballar脿 per mantenir la seguretat a les principals zones tur铆stiques i l煤diques de les dues ciutats.

Aquest any, es preveu una assist猫ncia superior a la de l’any passat amb m茅s de 70.000 persones procedents de 200 pa茂sos i amb 1.500 companyies de telefonia m貌bil que s’instal.laran al llarg dels 240.000 metres quadrats del recinte firal (enguany es destinar脿 gaireb茅 el doble de superf铆cie que l’any passat al recinte de Fira de Barcelona a Montjuic).

El GSMA 2013 茅s el primer congr茅s emmarcat en la Mobile World Capital que Barcelona ostentar脿 fins el 2018, la qual cosa situa a la ciutat i a Catalunya, a l’avantguarda de la ind煤stria i la tecnologia mundial.

Una Police Station al servei del congressista
A l’interior del recinte firal, com en edicions anteriors, la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra ha instal.lat una Oficina d’Atenci贸 al Ciutad脿 (OAC), tamb茅 anomenada Police Station, que rebr脿 i tramitar脿 les den煤ncies, majorit脿riament furts o p猫rdues, de l’interior del recinte firal. Tamb茅 gestionar脿 els objectes perduts i/o recuperats (Lost & Found), aix铆 com assessorar脿 i resoldr脿 dubtes dels congressistes durant la celebraci贸 del MWC. Aquesta oficina, que restar脿 oberta tot el dia, coincidint amb els mateixos horaris que tindr脿 el congr茅s, est脿 ubicada en un lloc molt visible per als congressistes.

A m茅s, des del 25 i fins el 28 de febrer, s’ha establert un centre de coordinaci贸 (CECOR) de comunicacions entre els diferents cossos de seguretat, d’emerg猫ncies i els principals operadors de transport p煤blic que, per primera vegada, estar脿 ubicat a l’interior de la fira i que permetr脿 atendre, rebre i gestionar tots els requeriments de seguretat i mobilitat relacionats amb el dispositiu del MWC.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>