L’estiu 茅s teu!

S’obre el per铆ode de preinscripcions per a m茅s de 10.000 places d’estades d’infants i joves de 5 a 17 anys.

El termini de preinscripcions per al programa d’activitats “L’estiu 茅s teu!” s’obre el dia 26 de febrer a les 12 hores i finalitzar脿 a la mateixa hora el dimarts 19 de mar莽.

Les persones que vulguin participar-hi poden fer la preinscripci贸 a trav茅s del web www.estiuesteu.cat, de la Xarxa nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) i del tel猫fon d’atenci贸 ciutadana 012. En el moment de formalitzar la preinscripci贸 es donar脿 autom脿ticament als participants un n煤mero concret, que ser脿 el de refer猫ncia per al sorteig p煤blic de places davant notari que es realitzar脿 el 20 de mar莽.

Totes les persones preinscrites a trav茅s del web podran consultar, modificar o anul路lar les seves dades en qualsevol moment abans del sorteig. Els resultats del sorteig es publicaran a Internet el 22 de mar莽 a partir de les 12 hores, i es comunicaran el mateix dia per correu electr貌nic a les fam铆lies.

Acc茅s al tr脿mit a l’OVT

L’estiu 茅s teu!

El programa, que enguany arriba a la 19a edici贸, ofereix experi猫ncies de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a trav茅s de la Xanascat en diferents modalitats: m煤sica (29 estils i 27 instruments a triar), idiomes (angl猫s, franc猫s o alemany), esportives (futbol, b脿squet o handbol), multiesportives (19 modalitats), combinat d’angl猫s i multiesportives, combinat d’angl猫s i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, creatives, i natura. El nombre total de places que s’ofereixen 茅s de 10.236, 1.825 m茅s respecte a l’anterior edici贸, 茅s a dir, un 22% m茅s.

Pel que fa al cost de les estades, les fam铆lies nombroses, monoparentals i les acollidores que obtinguin pla莽a per als seus fills i filles gaudiran d’una reducci贸 del 10% en el preu de les estades. L’any passat es van beneficiar de les reduccions a fam铆lies nombroses i monoparentals un total de 1.860 nois i noies, el 22% del total de participants.

Novetats de l’edici贸 2013

Com a principal novetat, el programa introdueix dues disciplines d’estada: d’una banda, natura per a participants de 8 a 12 anys i, de l’altra, combinades d’angl猫s i astronomia per als de 8 a 16 anys.

Les estades de natura es faran del 8 al 14 de juliol a l’Alberg M贸n Natura Pirineus de Son-Alt 脌neu (Pallars Sobir脿). Els participants coneixeran un entorn natural i sociocultural de gran valor mitjan莽ant activitats formatives i de lleure.

Les col貌nies que combinen l’aprenentatge de l’angl猫s i l’astronomia es faran del 24 al 29 de juny als albergs de Tremp i l’Espluga de Francol铆. Els nois i noies coneixeran diferents aspectes de l’univers en llengua anglesa. Entre d’altres activitats, podran fer observacions nocturnes de les constel路lacions, construiran coets, utilitzaran telescopis 3D o elaboraran un mural astron貌mic.

Pel que fa a les estades de m煤sica, s’ha afegit un nou estil: danses catalanes i d’arreu del m贸n, amb la pr脿ctica de diversos instruments. Aquesta activitat s’adre莽a a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>