Programa PREPARA: persones aturades

Programa de requalificaci贸 de les persones que hagin esgotat la seva protecci贸 per desocupaci贸 (PREPARA)

Es prorroga per quarta vegada, des de la seva creaci贸, el programa de requalificaci贸 professional de les persones que esgotin la seva protecci贸 per desocupaci贸. La pr貌rroga del programa PREPARA t茅 efectes des del 16 de febrer de 2013 fins al 15 d’agost de 2013. A m茅s, la norma possibilita una pr貌rroga autom脿tica del programa per per铆odes de sis mesos mentre la taxa de desocupaci贸, segons l’Enquesta de Poblaci贸 Activa (EPA), superi el 20%.

El programa de requalificaci贸 professional de les persones que hagin esgotat la seva protecci贸 per desocupaci贸 inclou l’oportunitat de realitzar un itinerari personalitzat d’inserci贸 i participar activament en accions de requalificaci贸 i/o inserci贸 laboral per a les persones aturades, i percebre un ajut econ貌mic si es compleixen uns requisits concrets.

A qui va dirigit?

A les persones aturades per extinci贸 de la seva relaci贸 laboral i inscrites com a demandants d’ocupaci贸 en les Oficines d’Ocupaci贸 que, des del dia 16 de febrer de 2013 i fins al 15 d’agost de 2013, ambd贸s inclosos, hagin esgotat la prestaci贸 per desocupaci贸 de nivell contributiu i no tinguin dret a qualsevol dels subsidis per desocupaci贸, o b茅 hagin esgotat algun d’aquests subsidis, incloses les seves pr貌rrogues.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>