“Eliminem barreres”

Benestar Social i Fam铆lia i Abertis facilitaran de forma gratu茂ta dispositius VIA-T als conductors i conductores amb discapacitat.

El Departament de Benestar Social i Fam铆lia, la Fundaci贸 Abertis i Abertis Autopistas han presentat la iniciativa “Eliminem barreres”.

Els conductors i conductores amb discapacitat que s’inscriguin al programa podran disposar d’un dispositiu VIA-T de forma totalment gratu茂ta i amb unes condicions especials, com ara una quota de manteniment simb貌lica.

VIA-T 茅s un sistema de telepeatge utilitzat en autopistes per fer el pagament del trajecte sense necessitat d’aturar el vehicle, gr脿cies a un dispositiu que es col路loca al cotxe i a un altre dispositiu de lectura situat a les estacions de peatge.
Els conductors hauran de disposar de carnet de conduir en vigor i de la Targeta acreditativa de la discapacitat del Departament de Benestar Social i Fam铆lia.

Per sol路licitar els dispositius cal trucar al tel猫fon d’atenci贸 al client d’Abertis Autopistas: 902 200 320.

La Targeta acreditativa de la discapacitat, requisit indispensable

El Departament de Benestar Social i Fam铆lia 茅s l鈥檈ncarregat de tramitar, gestionar i expedir la Targeta acreditativa de la discapacitat, un dels requisits indispensables, juntament amb el fet de tindre carnet de conduir en vigor, per accedir a la iniciativa 鈥淓liminem barreres鈥.

Des de l鈥檃ny passat, per tal d鈥檃gilitzar i estendre l鈥櫭簊 de la targeta, el Departament l鈥檈xpedeix d鈥檕fici a totes aquelles persones a qui se’ls hi reconegui un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

La Targeta acreditativa 茅s un document p煤blic, personal i intransferible. Permet a les persones amb discapacitat legalment reconeguda, i amb resid猫ncia habitual a Catalunya, acreditar de forma 脿gil i pr脿ctica el seu grau de discapacitat.

El document, a m茅s de ser un element acreditatiu, facilita l’acc茅s a determinats avantatges i beneficis en els 脿mbits de la mobilitat, la cultura, l’esport, l’oci i el lleure, amb l鈥檕bjectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Aquest 茅s el cas, precisament, de la iniciativa 鈥淓liminem barreres鈥, a la qual poden accedir els usuaris i usu脿ries de la targeta amb mobilitat redu茂da que tamb茅 disposin de carnet de conduir en vigor.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>