Campanya Renda 2012

S’obre el termini per demanar l’esborrany de la declaraci贸 de la renda.

A partir del dimarts 2 d’abril i fins al 2 de juliol es pot demanar l’esborrany de la declaraci贸 de la renda del 2012, sigui per tel猫fon o a trav茅s de la p脿gina web de l’Ag猫ncia Tribut脿ria. La campanya presencial comen莽ar脿 el 6 de maig.

Per fer-ho, cal aportar el NIF, l’import que figura en una de les caselles de la declaraci贸 de l’any anterior i un n煤mero de m貌bil on se’ls enviar脿 un SMS amb el codi de seguretat per accedir al seu esborrany.

Si el contribuent est脿 d’acord amb les dades del seu esborrany de la declaraci贸 de la renda, pot confirmar-lo en els seg眉ents terminis per vies no presencials:

  • Fins al 2 de juliol: Amb resultat a tornar, ren煤ncia a la devoluci贸, negatiu i a ingressar sense domiciliaci贸 en compte.
  • Fins al 26 de juny: Amb resultat a ingressar amb domiciliaci贸 de compte.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>