“Participacions Preferents” de Bankia

L’Ag猫ncia Catalana del Consum informa als clients de Bankia que hagin contractat “Participacions Preferents” i altres productes h铆brids que segueixin les indicacions de l’Instituto Nacional del Consumo i les instruccions de BANKIA, que poden consultar en la seves p脿gines web.

Bankia engloba Caja de 脕vila, Bancaja, La Caja de Canarias, Caixa Laietana, Caja Segovia, Caja Rioja i Caja Madrid.

Els afectats han de presentar la reclamaci贸 A LA SEVA OFICINA de Bankia ABANS DE LES 24:00 hores DEL 30 DE JUNY, mitjan莽ant el formulari que han habilitat (el trobareu a M茅s informaci贸).

Per informar-se, poden contactar amb Bankia a trav茅s de:

  • Tel猫fon d’informaci贸: 91 791 16 49
  • Horari d’atenci贸 telef貌nica: De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

En data 22.03.2013, el FROB (Fondo de Reestructuraci贸n Ordenada Bancaria) ha acordat un Full de Ruta en el proc茅s de recapitalitzaci贸 de Bankia, que podeu consultar accedint a la Comunicaci贸 sobre acords adoptats en la Comissi贸 Rectora del FROB que trobareu en l’apartat “M茅s informaci贸”, juntament amb el Reial decret llei 6/2013, de 22 de mar莽, de protecci贸 als titulars de determinats productes d’estalvi i inversi贸 i altres mesures de car脿cter financer.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>