Camps de treball per a joves

El n煤mero a partir del qual s’adjudicaran les 1.284 places per a camps de treball per a joves 茅s el 591.

La Direcci贸 General de Joventut del Departament de Benestar Social i Fam铆lia ha celebrat el sorteig p煤blic davant notari per adjudicar les 1.284 places dels camps de treball que s’ofereixen aquest estiu, per a joves d’entre 15 i 29 anys.

El n煤mero escollit a l’atzar ha estat el 591. A partir del divendres, 10 de maig, a les 12 hores, les persones que s’han preinscrit al programa rebran un SMS, un correu electr貌nic o podran consultar el web del programa per con猫ixer l’estat de la seva petici贸. El n煤mero del sorteig 茅s el de refer猫ncia per iniciar les adjudicacions de les places, en un ordre correlativament ascendent.

Consulta de places

En cas de no obtenir pla莽a pel proc茅s de sorteig es podr脿 optar, posteriorment, a les places que han quedat lliures.

Per als camps de treball d’intercanvi internacional, cal que consulteu al web de l’entitat gestora del camp de treball on us heu preinscrit.

Consulta de places per a camps de treball internacionals

Els m茅s sol路licitats

Els camps de treball m茅s sol路licitats, tots ells adre莽ats a joves de 15 a 17 anys han estat:

  • L’Illa de Port Lligat, (Parc Natural de Cap de Creus, Alt Empord脿). Els participants aprendran coneixements t猫cnics per promoure la conservaci贸 del medi ambient i con猫ixer esp猫cies de flora i fauna de la zona de treball.
  • Festival de la veu (A)ph貌nica (Banyoles, Pla de l’Estany). Els joves participants col路laboraran en les tasques d’organitzaci贸 d’aquest festival.
  • Conca de la Muga. Camins de l’aigua: un cicle vital, (Castell贸 d’Emp煤ries, Alt Empord脿). Les tasques se centraran en algun projecte entorn de l’aigua al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empord脿.
  • Internet per a tothom amb guifi.net (Sallent, Bages). Els joves participaran en tasques per a la construcci贸 de nous trams de xarxa per millorar la connectivitat i l’acc茅s a Internet.
  • Castell de Sant Iscle: buscant un passat (Vidreres, La Selva). Els joves adquiriran coneixements arqueol貌gics i culturals tot participant en activitats de lleure, de coneixement i respecte de l’entorn.

90 camps de treball

Els camps de treball consisteixen en una estada d’uns quinze dies en qu猫 es participa desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, social, de recuperaci贸 del patrimoni arquitect貌nic o d’intercanvi cultural. L’allotjament pot ser en cases de col貌nies, en tendes de campanya o en instal路lacions habilitades expressament.

Per aquest estiu s’han organitzat 55 camps de treball a Catalunya amb un total de 1.284 places. L’oferta es completa amb 63 places m茅s repartides entre 35 camps de treball de la resta de l’Estat.

D’altra banda, l’oferta per aquest estiu s’ha incrementat amb 73 places i quatre camps de treball m茅s respecte el 2012. Per aix貌, es preveu que la participaci贸 en aquesta edici贸 sigui superior a la de l’any passat, quan va comptar amb un total de 1.785 joves.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>