Ajuts per a persones amb discapacitat

S’obre el termini per sol路licitar els ajuts d’atenci贸 social i de suport a l’autonomia en la pr貌pia llar

Ajuts de suport a l’autonomia en la pr貌pia llar

L’objectiu d’aquests ajuts 茅s contribuir al desenvolupament de les persones amb discapacitat en les activitats de la vida di脿ria, tant a la llar com en la comunitat, fent possible l’autonomia mitjan莽ant un ajut complementari que els doni el suport personal necessari i promogui la seva integraci贸 social. L’ajut es concedeix perqu猫 el beneficiari rebi el servei d’una entitat col路laboradora del programa.

Termini: Del 17 de maig al 16 de juliol de 2013.

Per a la convocat貌ria d’enguany els formularis de sol路licitud es poden presentar per Internet.

Acc茅s al tr脿mit a l’OVT

Ajuts d’atenci贸 social a persones amb discapacitat (PUA)

Aquest Programa t茅 per objecte facilitar els ajuts econ貌mics necessaris per al desenvolupament de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat, f铆sica, ps铆quica o sensorial, per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integraci贸 social.

Termini: Del 17 de maig al 16 de juliol de 2013.

Acc茅s al tr脿mit a l’OVT


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>