Renovaci贸 energ猫tica dels edificis

La Generalitat signa un acord amb el sector privat per sumar esfor莽os en favor de la renovaci贸 energ猫tica dels edificis catalans.

La Secretaria d’Habitatge i Millora Urbana del Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Institut Catal脿 de l’Energia del Departament d’Empresa i Ocupaci贸 han signat un acord amb 25 institucions del sector de l’edificaci贸 que ha de dissenyar en els propers mesos el pla d’acci贸 per a la renovaci贸 energ猫tica dels edificis de Catalunya. Aquest pla permetr脿 complir amb els objectius marcats per la Directiva Europea d’Efici猫ncia Energ猫tica d’octubre de 2012.

L’estrat猫gia compta amb el suport de la plataforma Acci贸 10 de la Generalitat, ja que a banda d’aconseguir estalvis energ猫tics tamb茅 es pret茅n donar impuls a la rehabilitaci贸 d’edificis per generar nous llocs de treball.

La signatura de l’acord s’emmarca en el projecte europeu MARIE (Mediterranean Building Rethinking for Energy Improvement), format per 23 socis de nou pa茂sos mediterranis de la Uni贸 Europea i liderat pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

A partir de la signatura del conveni cada una de les entitats signat脿ries treballar脿 en algun dels cinc grups de treball que han quedat constitu茂ts per abordar els temes seg眉ents: informaci贸 i planificaci贸, comunicaci贸 i formaci贸, innovaci贸 i competitivitat, governament i recursos econ貌mics.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>