“Cuidem el teu vehicle”

L’SCT enviar脿 cartes informatives als conductors que tenen la ITV caducada per alertar-los que se’ls sancionar脿 si no regularitzen la situaci贸 del vehicle

Per combatre la tend猫ncia creixent de vehicles que circulen sense ITV a les carreteres catalanes, el Servei Catal脿 de Tr脿nsit (SCT), coordinat amb la DGT, enviar脿 cartes informatives als conductors que tenen la ITV caducada per alertar-los que se’ls sancionar脿 si no regularitzen la situaci贸 del vehicle.

A m茅s, l’SCT est脿 treballant perqu猫 es puguin detectar autom脿ticament els vehicles que circulen sense complir aquesta normativa per la xarxa vi脿ria catalana a trav茅s de la instal.laci贸 de lectors de matr铆cula.

El Servei Catal脿 de Tr脿nsit (SCT) ha anunciat aquesta mesura durant la presentaci贸 de la campanya “Cuidem el teu vehicle“, de Mapfre.

El director de l鈥橲CT, Joan Josep Isern, ha destacat que 鈥渆starem al costat de totes les campanyes que incideixin en la necessitat de circular amb el vehicle en bon estat perqu猫 茅s vital per a la seguretat vi脿ria i prioritari per al descens de la sinistralitat鈥. Aquesta iniciativa preventiva de Mapfre, 鈥淐uidem el teu vehicle鈥, consisteix en una unitat m貌bil de diagnosi per a la revisi贸 de l鈥檈stat dels vehicles i pret茅n fomentar i incentivar un manteniment adequat dels cotxes i motocicletes perqu猫 circulin en els condicions t猫cniques 貌ptimes per la xarxa vi脿ria catalana.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>