Rebaixes d’estiu

Prop de 40.000 comer莽os catalans inicien l’1 de juliol la temporada de rebaixes d’estiu, que finalitzar脿 el 31 d’agost

La temporada de rebaixes d’estiu comen莽a el dilluns 1 de juliol i finalitzar脿 el 31 d’agost per a un total de 40.000 comer莽os catalans. Els preus avantatjosos d’aquest per铆ode, acompanyats de la qualitat dels productes, el servei i el tracte personalitzat caracter铆stics del comer莽 catal脿 seran, un any m茅s, un incentiu perqu猫 els ciutadans gaudeixin de les rebaixes.

D’acord amb la normativa vigent, els comerciants nom茅s poden fer rebaixes durant dos per铆odes anuals: en la temporada d’hivern i en la temporada d’estiu.

A l’hora de comprar en rebaixes, l’Ag猫ncia Catalana del Consum recomana:

  • Comparar preus. El preu rebaixat ha de constar sempre al costat del preu no rebaixat, tant a l’aparador com a l’interior de l’establiment.
  • Examinar el producte, que ha de tenir la mateixa qualitat i garantia que t茅 a preu no rebaixat i que no ha de tenir defectes.
  • Diferenciar entre vendes de rebaixes i altres tipus de vendes a preus inferiors als habituals, com ara les vendes en liquidaci贸, les vendes de saldos i les ofertes. Els productes rebaixats ha d’estar diferenciats de la resta.
  • Comprovar l’admissi贸 de targetes de cr猫dit com a forma de pagament habitual, ja que tamb茅 s’ha d’admetre aquest sistema en per铆ode de rebaixes.
  • Llegir detingudament les etiquetes, les instruccions d’煤s i les caracter铆stiques del producte.
  • Demanar i conservar el tiquet de compra o la factura, ja que n’茅s la garantia. Tamb茅 cal conservar els cat脿legs comercials i la publicitat del producte juntament amb les seves caracter铆stiques. Si es detecten defectes en el producte, cal adre莽ar-se a l’establiment on s’ha adquirit i adjuntar el tiquet o factura de compra.
  • Preguntar sobre la possibilitat de canviar el producte i les condicions en qu猫 es pot fer aquest canvi. L’establiment no t茅 l’obligaci贸 de canviar un producte que es trobi en perfecte estat, si no 茅s que ho anuncia.

Recordar que tots els comer莽os han de disposar de fulls oficials de reclamaci贸/den煤ncia.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>