Pla d’ajuda aliment脿ria

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci贸 i Medi Natural s’encarrega del control de la distribuci贸 correcta dels aliments del Pla d’ajuda aliment脿ria a les persones m茅s necessitades de la Uni贸 Europea.

La compet猫ncia per a la compra dels aliments i la seva gesti贸 correspon al Fondo Espa帽ol de Garant铆a Agraria (FEGA) del Ministeri d’Agricultura, Alimentaci贸 i Medi Ambient (MAGRAMA).

El Pla s’emmarca dins la Pol铆tica Agr脿ria Comuna (PAC) amb l’objectiu de posar a disposici贸 de les persones necessitades, gratu茂tament, aliments b脿sics de qualitat i utilitzar els excedents de certs productes agraris en poder dels organismes p煤blics d’intervenci贸 de la Uni贸 Europea.

El Pla 2013 t茅 una assignaci贸 pressupost脿ria de 500 milions d’euros per a tota la Uni贸 Europea, dels quals un 17% s’utilitzaran a Espanya. A Catalunya, arribaran el 14% dels aliments repartits a l’Estat, i es distribuiran a 1.000 entitats, unes 300 de consum i 700 de repartiment; el nombre aproximat de persones benefici脿ries 茅s de 300.000.

El subministrament de la primera fase es va iniciar el 17 de juny. El segon lliurament va comen莽ar el 29 de juliol i finalitzar脿 el 9 d’agost. Finalment, el mes de desembre hi haur脿 un tercer lliurament.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>