Sancions de consum

Per publicitat de preus sense IVA, per la discriminaci贸 per pagar amb targeta de cr猫dit o d猫bit i per la dificultat per donar de baixa un servei

L’Ag猫ncia Catalana del Consum ha fet p煤bliques al聽Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya(DOGC) les sancions a diverses empreses per actuar en contra dels drets de les persones consumidores, segons el Codi de consum de Catalunya. Es tracta de les seg眉ents:

  • Telef贸nica M贸viles, SAU. Multa de 45.000鈧 per diverses infraccions, entre les que hi ha la de dur a terme una publicitat que indueix a error, engany o confusi贸 ja que el preus dels serveis que ofereix no s贸n totals perqu猫 cal afegir-hi l’IVA.
  • Vueling Airlines, SA. Multa de 53.000鈧 per diverses infraccions, entre les que hi ha la de cobrar pel fet de pagar amb targeta de cr猫dit o d猫bit.
  • Movitel Comunicaciones, SL. Multa de 20.000 鈧 per diverses infraccions, entre les que hi ha la de preveure unes formalitats diferents per donar-se de baixa de les que es demanen per donar-se d’alta a una l铆nia de telefonia m貌bil.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>