Guies per solucionar problemes amb l’habitatge

Per fer front als problemes relacionats amb el pagament de l’habitatge

La Generalitat ha presentat tres guies “Qu猫ferquan” per donar a con猫ixer els recursos que ofereix per fer front a problemes relacionats amb l’habitatge i tamb茅 ha fet balan莽 de les actuacions dutes a terme durant l’any 2013 en aquesta mat猫ria.

De les tres guies editades, la primera explica el tipus d’ajuts i recursos disponibles per fer front als problemes que puguin sorgir relacionats amb l’habitatge (ajuts per pagar el lloguer, prestacions d’urg猫ncia, possibilitat d’accedir a habitatges a preus assequibles, assessorament per a les fam铆lies que no poden pagar les quotes de la hipoteca, etc.) i les altres dues detallen de manera m茅s espec铆fica les q眉estions relatives al pagament del lloguer o a les quotes de la hipoteca.

Les guies tenen la voluntat de resoldre les preguntes que m茅s freq眉entment fan els ciutadans i les ciutadanes quan s’adrecen a l’Administraci贸: qu猫 passa si deixo de pagar el lloguer o la hipoteca, com es poden defensar d’un desnonament, qu猫 fer quan ja s’ha perdut l’habitatge, etc.

Les guies s’han distribu茂t mitjan莽ant les oficines locals d’habitatge i els consells comarcals per tal que la informaci贸 arribi a tothom mitjan莽ant l’Administraci贸 m茅s propera a la ciutadania. Tamb茅 es poden consultar les guies en format pdf a la web de l’Ag猫ncia de l’Habitatge de Catalunya.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>