Multes per exc茅s de velocitat a Fran莽a

Des de l’1 d’agost, les autoritats franceses comen莽aran a tramitar les den煤ncies de vehicles amb matr铆cula d’altres pa茂sos per velocitat excessiva

Els radars ubicats a les carreteres franceses podran captar des del proper 1 d鈥檃gost els vehicles amb matr铆cula d鈥檃ltres pa茂sos que cometin infraccions per exc茅s de velocitat. Despr茅s de l鈥檈stiu les autoritats de Fran莽a remetran les den煤ncies corresponents als infractors residents en altres territoris de la Uni贸 Europea.

De la mateixa manera, el Servei Catal脿 de Tr脿nsit (SCT) denunciar脿, tamb茅 des de l鈥1 d鈥檃gost, els conductors de vehicles amb matr铆cula francesa que circulin amb velocitat excessiva per la xarxa vi脿ria catalana.

Aquestes mesures s鈥檃dopten amb la finalitat de reduir l鈥檃ctual impunitat dels conductors que circulen per un pa铆s amb vehicles amb matr铆cules estrangeres i cometen infraccions. Per aquest motiu, la Directiva 2011/82/UE permet que els estats membres de la Uni贸 Europa (UE) tinguin acc茅s als registres de vehicles dels altres estats i d鈥檃questa manera puguin adre莽ar als infractors el corresponent procediment sancionador. Aquesta normativa entrar脿 en vigor el novembre d鈥檃quest any per貌 Fran莽a i l鈥檈stat espanyol han signat un conveni per tal d鈥檃van莽ar la seva aplicaci贸.

La desaparici贸 de les fronteres en l鈥櫭爉bit de la UE afavoreix el tr脿nsit lliure de la seva ciutadania per貌 茅s necessari fer compatible aquesta mobilitat amb el respecte de les normes de circulaci贸 per tal d鈥檈vitar accidents greus.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>