Impost a les operadores d’Internet

El Departament de Cultura impulsa un impost per fomentar el sector audiovisual聽

El Departament de Cultura impulsar脿 la creaci贸 d’un nou tribut aplicable a les companyies operadores d’Internet, amb una quota fixa de 0,25 euros/mes per cada connexi贸 a Internet contractada en el territori de Catalunya, ja sigui a trav茅s de la telefonia fixa o de dispositiu m貌bil. L’objectiu d’aquest impost 茅s fomentar la producci贸 i la millora de la competitivitat del sector audiovisual catal脿.

L’impost no comportar脿 cap c脿rrega tribut脿ria a les persones que tenen contractat el servei. L’avantprojecte estableix expl铆citament que els operadors no podran repercutir en el contribuent l’import de les obligacions tribut脿ries en assenyalar que 芦no podr脿 exigir del contribuent l’import de les obligacions tribut脿ries satisfetes d’acord amb all貌 que estableix l’article 36.3 de la Llei de l’Estat 58/2003, de 17 de desembre, General Tribut脿ria禄.聽Ser脿 l’Ag猫ncia Tribut脿ria de Catalunya i els 貌rgans competents en mat猫ria de consum les entitats que vetllaran pel compliment d’aquest mandat.

Es preveu que la recaptaci贸 anual per aquest tribut sigui de 20,5 milions d’euros.

La recaptaci贸 d’aquest tribut de car脿cter finalista, es destinar脿 a dotar dos fons:

  • Fons per al foment de la ind煤stria audiovisual.
  • Fons per fomentar l’acc茅s a Internet en els equipaments culturals i per al foment de productes digitals sobre el patrimoni catal脿.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>