Beca menjador

La Generalitat garantir脿 que tots els alumnes amb privaci贸 aliment脿ria tindran beca menjador

La Generalitat garantir脿 que tots els alumnes amb privaci贸 aliment脿ria disposaran de beca menjador. Per fer-ho, el Departament d’Ensenyament incrementar脿 els recursos destinats a les beques menjador amb una previsi贸 de 34 milions d’euros per al curs 2013-2014.

El Departament actuar脿 amb les sol路licituds no ateses pel consells comarcals, en els casos d’alumnat amb privaci贸 aliment脿ria. Aquestes beques es cobriran a partir d’un criteri homogeni per a tot Catalunya establert pel mateix Departament.

Ensenyament introduir脿 per al proper curs escolar altres mesures amb l’objectiu de disposar de mecanismes equitatius en la concessi贸 d’aquests ajuts per part dels consells comarcals.

Ensenyament tamb茅 ha anunciat una dotaci贸 econ貌mica de 6 milions d’euros als centres amb alumnat amb dificultat per a l’adquisici贸 de llibres de text i material escolar. El Departament d’Ensenyament estima que els beneficiaris d’aquesta dotaci贸 seran un total de 1.023 centres educatius del Servei d’Educaci贸 de Catalunya.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>