La Generalitat garantirà que tots els alumnes amb privació alimentària tindran beca menjador

La Generalitat garantirà que tots els alumnes amb privació alimentària disposaran de beca menjador. Per fer-ho, el Departament d’Ensenyament incrementarà els recursos destinats a les beques menjador amb una previsió de 34 milions d’euros per al curs 2013-2014.

El Departament actuarà amb les sol·licituds no ateses pel consells comarcals, en els casos d’alumnat amb privació alimentària. Aquestes beques es cobriran a partir d’un criteri homogeni per a tot Catalunya establert pel mateix Departament.

Ensenyament introduirà per al proper curs escolar altres mesures amb l’objectiu de disposar de mecanismes equitatius en la concessió d’aquests ajuts per part dels consells comarcals.

Ensenyament també ha anunciat una dotació econòmica de 6 milions d’euros als centres amb alumnat amb dificultat per a l’adquisició de llibres de text i material escolar. El Departament d’Ensenyament estima que els beneficiaris d’aquesta dotació seran un total de 1.023 centres educatius del Servei d’Educació de Catalunya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí