‘Vacances en fam铆lia’

S’obre el termini de preinscripci贸 del segon per铆ode del programa amb 20.121 noves places per gaudir d’estades en albergs fins al mar莽 del 2015

El Departament de Benestar Social i Fam铆lia obre el termini de preinscripci贸 del segon per铆ode del programa Vacances en fam铆lia. En total s’ofereixen 20.121 places en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Un total de 3.776 fam铆lies es poden beneficiar d’aquesta segona fase, que permetr脿 fer estades als albergs de la Xanascat entre el 5 de setembre d’aquest any i el 27 de febrer del 2015.

Vacances en fam铆lia 茅s un programa destinat a les fam铆lies amb fills i filles de 0 a 17 anys. Se’ls ofereix la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d’alt inter猫s tur铆stic i cultural de Catalunya. Les estades poden fer-se en diferents 猫poques de l’any i tenen una durada de 3, 4 o 5 dies.

Les fam铆lies interessades es poden preinscriure a partir del 2 i fins al 21 de juliol a trav茅s del web www.xanascat.cat. Amb la formalitzaci贸 de la preinscripci贸 s’obt茅 un n煤mero per participar en un sorteig p煤blic davant notari, que se celebrar脿 el 23 de juliol i servir脿 de refer猫ncia per assignar definitivament les places.

El preu de les estades 茅s de 26,35 euros per persona i nit, en r猫gim de pensi贸 completa i en habitacions unifamiliars. Els infants menors de 3 anys tenen l’estada gratu茂ta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de descompte.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>