S’obre el termini de preinscripció del segon període del programa amb 20.121 noves places per gaudir d’estades en albergs fins al març del 2015

El Departament de Benestar Social i Família obre el termini de preinscripció del segon període del programa Vacances en família. En total s’ofereixen 20.121 places en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Un total de 3.776 famílies es poden beneficiar d’aquesta segona fase, que permetrà fer estades als albergs de la Xanascat entre el 5 de setembre d’aquest any i el 27 de febrer del 2015.

Vacances en família és un programa destinat a les famílies amb fills i filles de 0 a 17 anys. Se’ls ofereix la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d’alt interès turístic i cultural de Catalunya. Les estades poden fer-se en diferents èpoques de l’any i tenen una durada de 3, 4 o 5 dies.

Les famílies interessades es poden preinscriure a partir del 2 i fins al 21 de juliol a través del web www.xanascat.cat. Amb la formalització de la preinscripció s’obté un número per participar en un sorteig públic davant notari, que se celebrarà el 23 de juliol i servirà de referència per assignar definitivament les places.

El preu de les estades és de 26,35 euros per persona i nit, en règim de pensió completa i en habitacions unifamiliars. Els infants menors de 3 anys tenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de descompte.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí