Camps de treball 2013

Ja es poden fer les preinscripcions a 90 camps de treball per aquest estiu

La Direcci贸 General de Joventut del Departament de Benestar Social i Fam铆lia ha obert el termini per fer les preinscripcions per optar a una de les 1.221 places per als 55 camps de treball que s’han organitzat aquest estiu a Catalunya, i a 63 places m茅s per a 35 camps de treball organitzats a la resta de l’Estat.

Els joves d’entre 15 i 29 anys interessats poden fer la seva preinscripci贸 a trav茅s d’internet. El termini acaba el proper 3 de maig.

OVT. Accedir el tr脿mit

L’adjudicaci贸 de les places es far脿 mitjan莽ant un sorteig p煤blic davant notari, que tindr脿 lloc el proper 8 de maig a Loteria de Catalunya.

A l’hora de fer la preinscripci贸, cada jove podr脿 escollir fins a cinc prefer猫ncies, i el sorteig establir脿 l’opci贸 que finalment s’assignar脿.

Els camps de treball consten d’una estada d’uns quinze dies en qu猫 es participa desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, social, de recuperaci贸 del patrimoni arquitect貌nic o d’intercanvi cultural.

L’allotjament pot ser en cases de col貌nies, en tendes de campanya, o en instal.lacions habilitades expressament.

L’oferta de camps de treball permet escollir entre activitats organitzades a Catalunya i a fora de Catalunya, a un total de 52 estats repartits per Europa, Am猫rica, 脌frica, 脌sia i Oceania.


Tambi茅n te interesar谩 :

Shortlink:

Deja un comentario

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos necesarios est谩n marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>