Ja es poden fer les preinscripcions a 90 camps de treball per aquest estiu

La Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família ha obert el termini per fer les preinscripcions per optar a una de les 1.221 places per als 55 camps de treball que s’han organitzat aquest estiu a Catalunya, i a 63 places més per a 35 camps de treball organitzats a la resta de l’Estat.

Els joves d’entre 15 i 29 anys interessats poden fer la seva preinscripció a través d’internet. El termini acaba el proper 3 de maig.

OVT. Accedir el tràmit

L’adjudicació de les places es farà mitjançant un sorteig públic davant notari, que tindrà lloc el proper 8 de maig a Loteria de Catalunya.

A l’hora de fer la preinscripció, cada jove podrà escollir fins a cinc preferències, i el sorteig establirà l’opció que finalment s’assignarà.

Els camps de treball consten d’una estada d’uns quinze dies en què es participa desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, social, de recuperació del patrimoni arquitectònic o d’intercanvi cultural.

L’allotjament pot ser en cases de colònies, en tendes de campanya, o en instal.lacions habilitades expressament.

L’oferta de camps de treball permet escollir entre activitats organitzades a Catalunya i a fora de Catalunya, a un total de 52 estats repartits per Europa, Amèrica, Àfrica, Àsia i Oceania.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí