El número a partir del qual s’adjudicaran les 1.284 places per a camps de treball per a joves és el 591.

La Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família ha celebrat el sorteig públic davant notari per adjudicar les 1.284 places dels camps de treball que s’ofereixen aquest estiu, per a joves d’entre 15 i 29 anys.

El número escollit a l’atzar ha estat el 591. A partir del divendres, 10 de maig, a les 12 hores, les persones que s’han preinscrit al programa rebran un SMS, un correu electrònic o podran consultar el web del programa per conèixer l’estat de la seva petició. El número del sorteig és el de referència per iniciar les adjudicacions de les places, en un ordre correlativament ascendent.

Consulta de places

En cas de no obtenir plaça pel procés de sorteig es podrà optar, posteriorment, a les places que han quedat lliures.

Per als camps de treball d’intercanvi internacional, cal que consulteu al web de l’entitat gestora del camp de treball on us heu preinscrit.

Consulta de places per a camps de treball internacionals

Els més sol·licitats

Els camps de treball més sol·licitats, tots ells adreçats a joves de 15 a 17 anys han estat:

  • L’Illa de Port Lligat, (Parc Natural de Cap de Creus, Alt Empordà). Els participants aprendran coneixements tècnics per promoure la conservació del medi ambient i conèixer espècies de flora i fauna de la zona de treball.
  • Festival de la veu (A)phònica (Banyoles, Pla de l’Estany). Els joves participants col·laboraran en les tasques d’organització d’aquest festival.
  • Conca de la Muga. Camins de l’aigua: un cicle vital, (Castelló d’Empúries, Alt Empordà). Les tasques se centraran en algun projecte entorn de l’aigua al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.
  • Internet per a tothom amb guifi.net (Sallent, Bages). Els joves participaran en tasques per a la construcció de nous trams de xarxa per millorar la connectivitat i l’accés a Internet.
  • Castell de Sant Iscle: buscant un passat (Vidreres, La Selva). Els joves adquiriran coneixements arqueològics i culturals tot participant en activitats de lleure, de coneixement i respecte de l’entorn.

90 camps de treball

Els camps de treball consisteixen en una estada d’uns quinze dies en què es participa desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, social, de recuperació del patrimoni arquitectònic o d’intercanvi cultural. L’allotjament pot ser en cases de colònies, en tendes de campanya o en instal·lacions habilitades expressament.

Per aquest estiu s’han organitzat 55 camps de treball a Catalunya amb un total de 1.284 places. L’oferta es completa amb 63 places més repartides entre 35 camps de treball de la resta de l’Estat.

D’altra banda, l’oferta per aquest estiu s’ha incrementat amb 73 places i quatre camps de treball més respecte el 2012. Per això, es preveu que la participació en aquesta edició sigui superior a la de l’any passat, quan va comptar amb un total de 1.785 joves.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí