L’SCT enviarà cartes informatives als conductors que tenen la ITV caducada per alertar-los que se’ls sancionarà si no regularitzen la situació del vehicle

Per combatre la tendència creixent de vehicles que circulen sense ITV a les carreteres catalanes, el Servei Català de Trànsit (SCT), coordinat amb la DGT, enviarà cartes informatives als conductors que tenen la ITV caducada per alertar-los que se’ls sancionarà si no regularitzen la situació del vehicle.

A més, l’SCT està treballant perquè es puguin detectar automàticament els vehicles que circulen sense complir aquesta normativa per la xarxa viària catalana a través de la instal.lació de lectors de matrícula.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha anunciat aquesta mesura durant la presentació de la campanya “Cuidem el teu vehicle“, de Mapfre.

El director de l’SCT, Joan Josep Isern, ha destacat que “estarem al costat de totes les campanyes que incideixin en la necessitat de circular amb el vehicle en bon estat perquè és vital per a la seguretat viària i prioritari per al descens de la sinistralitat”. Aquesta iniciativa preventiva de Mapfre, “Cuidem el teu vehicle”, consisteix en una unitat mòbil de diagnosi per a la revisió de l’estat dels vehicles i pretén fomentar i incentivar un manteniment adequat dels cotxes i motocicletes perquè circulin en els condicions tècniques òptimes per la xarxa viària catalana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí