Per publicitat de preus sense IVA, per la discriminació per pagar amb targeta de crèdit o dèbit i per la dificultat per donar de baixa un servei

L’Agència Catalana del Consum ha fet públiques al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya(DOGC) les sancions a diverses empreses per actuar en contra dels drets de les persones consumidores, segons el Codi de consum de Catalunya. Es tracta de les següents:

  • Telefónica Móviles, SAU. Multa de 45.000€ per diverses infraccions, entre les que hi ha la de dur a terme una publicitat que indueix a error, engany o confusió ja que el preus dels serveis que ofereix no són totals perquè cal afegir-hi l’IVA.
  • Vueling Airlines, SA. Multa de 53.000€ per diverses infraccions, entre les que hi ha la de cobrar pel fet de pagar amb targeta de crèdit o dèbit.
  • Movitel Comunicaciones, SL. Multa de 20.000 € per diverses infraccions, entre les que hi ha la de preveure unes formalitats diferents per donar-se de baixa de les que es demanen per donar-se d’alta a una línia de telefonia mòbil.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí