La Generalitat signa un acord amb el sector privat per sumar esforços en favor de la renovació energètica dels edificis catalans.

La Secretaria d’Habitatge i Millora Urbana del Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Institut Català de l’Energia del Departament d’Empresa i Ocupació han signat un acord amb 25 institucions del sector de l’edificació que ha de dissenyar en els propers mesos el pla d’acció per a la renovació energètica dels edificis de Catalunya. Aquest pla permetrà complir amb els objectius marcats per la Directiva Europea d’Eficiència Energètica d’octubre de 2012.

L’estratègia compta amb el suport de la plataforma Acció 10 de la Generalitat, ja que a banda d’aconseguir estalvis energètics també es pretén donar impuls a la rehabilitació d’edificis per generar nous llocs de treball.

La signatura de l’acord s’emmarca en el projecte europeu MARIE (Mediterranean Building Rethinking for Energy Improvement), format per 23 socis de nou països mediterranis de la Unió Europea i liderat pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

A partir de la signatura del conveni cada una de les entitats signatàries treballarà en algun dels cinc grups de treball que han quedat constituïts per abordar els temes següents: informació i planificació, comunicació i formació, innovació i competitivitat, governament i recursos econòmics.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí