Un miler de vigilants privats i 1.600 efectius policials garantiran una celebració pacífica i sense incidències 

L’Hospitalet de Llobregat acollirà, per primera vegada, a partir de dilluns vinent 25 de febrer i fins al dijous 28, el Mobile World Congress (MWC) que enguany se celebrarà al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, un espai de més d’1,5 km de llargada i vuit pavellons.

La Regió Policial Metropolitana Sud ha impulsat un Pla director de Seguretat, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet de Llobregat i la Guàrdia Urbana de Barcelona, els organitzadors del congrés, els responsables de Fira de Barcelona i Turisme de Barcelona amb l’objectiu de mantenir la mobilitat ordenada i la seguretat dels congressistes i personalitats que assisteixen a l’esdeveniment. Així mateix també es treballarà per mantenir la seguretat a les principals zones turístiques i lúdiques de les dues ciutats.

Aquest any, es preveu una assistència superior a la de l’any passat amb més de 70.000 persones procedents de 200 països i amb 1.500 companyies de telefonia mòbil que s’instal.laran al llarg dels 240.000 metres quadrats del recinte firal (enguany es destinarà gairebé el doble de superfície que l’any passat al recinte de Fira de Barcelona a Montjuic).

El GSMA 2013 és el primer congrés emmarcat en la Mobile World Capital que Barcelona ostentarà fins el 2018, la qual cosa situa a la ciutat i a Catalunya, a l’avantguarda de la indústria i la tecnologia mundial.

Una Police Station al servei del congressista
A l’interior del recinte firal, com en edicions anteriors, la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra ha instal.lat una Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), també anomenada Police Station, que rebrà i tramitarà les denúncies, majoritàriament furts o pèrdues, de l’interior del recinte firal. També gestionarà els objectes perduts i/o recuperats (Lost & Found), així com assessorarà i resoldrà dubtes dels congressistes durant la celebració del MWC. Aquesta oficina, que restarà oberta tot el dia, coincidint amb els mateixos horaris que tindrà el congrés, està ubicada en un lloc molt visible per als congressistes.

A més, des del 25 i fins el 28 de febrer, s’ha establert un centre de coordinació (CECOR) de comunicacions entre els diferents cossos de seguretat, d’emergències i els principals operadors de transport públic que, per primera vegada, estarà ubicat a l’interior de la fira i que permetrà atendre, rebre i gestionar tots els requeriments de seguretat i mobilitat relacionats amb el dispositiu del MWC.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí