Per fer front als problemes relacionats amb el pagament de l’habitatge

La Generalitat ha presentat tres guies “Quèferquan” per donar a conèixer els recursos que ofereix per fer front a problemes relacionats amb l’habitatge i també ha fet balanç de les actuacions dutes a terme durant l’any 2013 en aquesta matèria.

De les tres guies editades, la primera explica el tipus d’ajuts i recursos disponibles per fer front als problemes que puguin sorgir relacionats amb l’habitatge (ajuts per pagar el lloguer, prestacions d’urgència, possibilitat d’accedir a habitatges a preus assequibles, assessorament per a les famílies que no poden pagar les quotes de la hipoteca, etc.) i les altres dues detallen de manera més específica les qüestions relatives al pagament del lloguer o a les quotes de la hipoteca.

Les guies tenen la voluntat de resoldre les preguntes que més freqüentment fan els ciutadans i les ciutadanes quan s’adrecen a l’Administració: què passa si deixo de pagar el lloguer o la hipoteca, com es poden defensar d’un desnonament, què fer quan ja s’ha perdut l’habitatge, etc.

Les guies s’han distribuït mitjançant les oficines locals d’habitatge i els consells comarcals per tal que la informació arribi a tothom mitjançant l’Administració més propera a la ciutadania. També es poden consultar les guies en format pdf a la web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí