S’obre el període de preinscripcions per a més de 10.000 places d’estades d’infants i joves de 5 a 17 anys.

El termini de preinscripcions per al programa d’activitats “L’estiu és teu!” s’obre el dia 26 de febrer a les 12 hores i finalitzarà a la mateixa hora el dimarts 19 de març.

Les persones que vulguin participar-hi poden fer la preinscripció a través del web www.estiuesteu.cat, de la Xarxa nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) i del telèfon d’atenció ciutadana 012. En el moment de formalitzar la preinscripció es donarà automàticament als participants un número concret, que serà el de referència per al sorteig públic de places davant notari que es realitzarà el 20 de març.

Totes les persones preinscrites a través del web podran consultar, modificar o anul·lar les seves dades en qualsevol moment abans del sorteig. Els resultats del sorteig es publicaran a Internet el 22 de març a partir de les 12 hores, i es comunicaran el mateix dia per correu electrònic a les famílies.

Accés al tràmit a l’OVT

L’estiu és teu!

El programa, que enguany arriba a la 19a edició, ofereix experiències de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a través de la Xanascat en diferents modalitats: música (29 estils i 27 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet o handbol), multiesportives (19 modalitats), combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, creatives, i natura. El nombre total de places que s’ofereixen és de 10.236, 1.825 més respecte a l’anterior edició, és a dir, un 22% més.

Pel que fa al cost de les estades, les famílies nombroses, monoparentals i les acollidores que obtinguin plaça per als seus fills i filles gaudiran d’una reducció del 10% en el preu de les estades. L’any passat es van beneficiar de les reduccions a famílies nombroses i monoparentals un total de 1.860 nois i noies, el 22% del total de participants.

Novetats de l’edició 2013

Com a principal novetat, el programa introdueix dues disciplines d’estada: d’una banda, natura per a participants de 8 a 12 anys i, de l’altra, combinades d’anglès i astronomia per als de 8 a 16 anys.

Les estades de natura es faran del 8 al 14 de juliol a l’Alberg Món Natura Pirineus de Son-Alt Àneu (Pallars Sobirà). Els participants coneixeran un entorn natural i sociocultural de gran valor mitjançant activitats formatives i de lleure.

Les colònies que combinen l’aprenentatge de l’anglès i l’astronomia es faran del 24 al 29 de juny als albergs de Tremp i l’Espluga de Francolí. Els nois i noies coneixeran diferents aspectes de l’univers en llengua anglesa. Entre d’altres activitats, podran fer observacions nocturnes de les constel·lacions, construiran coets, utilitzaran telescopis 3D o elaboraran un mural astronòmic.

Pel que fa a les estades de música, s’ha afegit un nou estil: danses catalanes i d’arreu del món, amb la pràctica de diversos instruments. Aquesta activitat s’adreça a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí